content top

Nyheter

Sony Ericsson W950i är först ut med TREs nya X-series | 2006-10-15

Tre satsar på en helt ny grej med fast pris för internet för mobilen. Framtiden är här!

Mobiloperatören Tre satsar nu globalt på ett nytt kort – fast pris för i princip allt. I ett paket som kallas X-series lägger Tre in Skype-telefoni, chattprogram samt möjlighet att nå hemmets teve och dator i mobilen.
De första mobilerna för X-series blir Nokias multimediamobil N73 och Sony Ericssons walkmanmobil W950i. Redan inlagt i mobilerna finns telefoniprogrammet Skype, som därmed släpps i en version för mobiler med operativsystemet Symbian, samt chatt med Windows Live Messenger eller Yahoo Messenger. Eftersom datatrafiken är till fast pris kostar Skypesamtal och chatt inget extra – som på internet.

X-series med Tre | 2006-10-17

Med X-series ger sig Tre på ett nytt sätt att tjäna pengar. På sikt är planen att helt lämna enhetspriser bakom sig och att istället erbjuda kostnadsfri tillgång för en fast månadskostnad. Detta medför också att operatören helt kan överge den tidigare ”walled garden” modellen, där nätsurfande kunder på många marknader inte haft tillgång till webbplatser utanför 3s egen portal. När nu steget är taget sparar man inte heller på självkritiken, trots att operatören in i det sista vägrat låta sina kunder surfa öppet på nätet.

Tre nya Bluetooth-headset frånSony Ericsson | 2006-10-15

Sony bygger vidare på sin växande familj av ljudprodukter med Bluetoothmed flera nya trådlösa stereolurar, som kan användas tillsammans medkompatibla musikspelare, pc-datorer och musikmobiler. Även förhörlurarna är hemligheten ”A2DP”, den nya versionen av Bluetooth förströmning av hifi-musik.

Fem år med Sony Ericsson | 2006-10-23

Även Sony Ericsson har nyligen haft 5-årsjubileum. Och även om det inte kommer någon jubileumslur finns ingen anledning att deppa – snart finns nämligen en helt ny modell i hyllorna.

Sony Ericsson seglar upp i toppen | 2006-10-23

Efter att ha gjort nästan allt rätt seglar svensk-japanska Sony Ericsson nu upp som världens mest lönsamma mobiltillverkare. Företaget har en vinstmarginal på närmare 15 procent och går…

Kommer W950i ut efter helgen? | 2006-10-20

Många är vi som väntar på denna nya mobil. Men ingen vet riktigt när den kommer ut på marknaden. Men enligt flera butiker och källor så tror man att den ska komma ut till försäljning 2006-10-23. Vi får helt enkelt se vad som händer på måndag. Håll utkik här på sidan efter nyheter och erbjudanden.

Sony Ericsson släpper mp3-smartphone | 2006-10-15

”Uppdaterad – Sony Ericsson W950 är inte bara en musikmobil utan också en riktig smartphone. Det går att klicka sig fram på skärmen, och telefonen har 4 gigabyte inbyggt minne. W950 visades upp under…”